Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
vkatalin3
2010-08-24 20:20
Szuper szálloda!Rugalmasak, kedvesek és az egész légköre fantasztikus!Aki teheti menjen el és győződjön meg róla! Itt találtam delux ajánlatként, innen foglaltam és nem csalódtam!Csak ajánlani tudom! Wellness, étkezések valóban lux(us)volt. |
|||
|
marcsi82
2008-11-11 10:57
Sziasztok ,tudja valaki h bükfürdön melyik hotelbe érdemes menni és mik az árak ja és h mit tartalmaz?köszi |
|||
|
marcsi82
2008-11-11 10:57
Anyosomék voltak a Hotel Caramell ben, nagyon jól érezték magukat, pedig elég bogarasak:) Ár: kétágyas szobában Hétvégén: 13.900 Ft/ fő/ éj volt.. Tartalma: üdvözlőital, félpanzió,wellnessrészleg használata,valami meditáció és joga is benne van |
|||
|
lávali
2008-10-26 21:23
Mindenkinek bátran ajánlom, most jöttünk haza egy hosszú hétvégéről. Fantasztikusan jól éreztük magunkat.Kitünő wellneszrészleg, medencék, szauna, halk zene, finom illatok mindenhol. A kaja finom, bőséges. |
|||
|
dundimkcsixi
2008-04-04 17:12
A hotel valóban szép,kényelmes tágas szobákkal, az étterem is kellemes, udvariasak, készségesek, stb.de a beharangozott programokkal viszont nem minden stimmel.Talán nem elég a jelentkező. Nagyon jó a masszázs.Mondjuk - mindenre vonatkozóan - nem is kedvező az ár. Van wellnes rész is, bár Nálunk épp a megérkezésünkkor karbantartották! Mondjuk erről előtte nem tájékoztattak,pedig vannak ilyen előzetes időpontok a későbbiekben is. (Érdemes rákéárdezni.) De kaptunk helyette a bükki thermálba ingyenes belépőt, sőt oda is szállítottak. Viszont, mondjatok valamit a Szt. Orbán eredei hotelról, mert oda akartunk akkor is menni, de nem volt már hely, ráadásul most is kértem ajánlatot, de nem a hirdetett W.B.C. kedvezményes árat ajánlották a válaszukban. Pedig W.B.C. tagok részére hirdetik, a csökkentett csomagdíjat. MK CSIXI |
|||
|
Cartman
2007-05-23 06:35
Sziasztok! Volt már valaki a fenti szállóban Bükfürdön? Ha igen, legyen szíves árulja el, van-e a szállodának fittness/konditerme, mert az ismertetöböl ez nem derül ki (pontosabban mivel ninc írva, az derül ki, hogy nincsen). Elöre is köszönettel: Tamás |
|||
Rozsa
2007-05-13 09:51
Pár perce értünk haza és első utam a géphez vezetett, hogy mindenkivel megosszam azt az élményt amit a Hotel Caramell-ben éltünk át. A szálloda négycsillagos szerintem többet is érdemel. Az ellátás pazar, a személyzet osztályon felüli. A kaja csúcs szuper, mindenkinek szívből ajánlom. dobosimre |
|||
|
Rozsa
Mi tavaly nyáron voltunk a Caramellben. És meglehetős csalódás volt. Több 4*-os szállodában is volt szerencsénk pihenni, de eddig ez volt a legalacsonyabb színvonalú. Amikor mi voltunk éppen kánikula volt és iszonyú hőség volt a szobában, ugyanis csak az étterem légkondícionált. A medencék nagyon jól vannak fotózva, mert igazából nagyon kicsik. A külső medencéről nem is beszélve. Az egy nagyobb fajta összecsukható modell az OBI-ból. A wellnes részlegben kevés a pihenőágy. A reggeli elfogadható, de az ebéd és a vacsora esetén kicsi a svédasztalos választék. A pincérek kelletlenek. A tornateremben nem volt semmilyen gépezet, csak labdák. Szerintem nem véletelnül olcsóbb ez a szálloda, mint a többi. |
|||
|
Rozsa
Szia Mirinda, nyáron lehet hogy hiányzik egy légkondi, de még csak tavasz van. A vendégek egy része átmegy a gyógyfürdőbe, ezért nekünk nem hiányzott több medence vagy pihenőágy. Lehet hogy nyáron valóban inkább külső medencés szállodát kell majd választani. Az ár pedig azért olcsó, mert ez az akció hétközben van és nem hétvégén. Mikor mi voltunk, özcomb is volt este és nyárson csirkemell. Lehet hogy fejlödtek egy év alatt. |
|||
|
mevizo
2006-11-26 13:06
Sziasztok!Volt valaki már Bükfürdőn a Hotel Caramellbe?Kíváncsi lennék a véleményére. |
|||
|
mevizo
Szia!! Nekem nagyon tetszett! A svédasztalos reggeli nagyon finom volt. Egy baj van,ha valaki szórakozni is szeretne,pl:biliárd akkor be kell menni a városba. Szerintem jó!!
További ajánlatok Bükfürdőn : |
|||
|
mevizo
Hello! Én és a párom csodálatos 4 napot töltöttünk a Hotel Caramellben ! Szerintünk nagyon jó hely...mi biztosan vasszatérünk még oda ! |
|||
Oldalak: | 1 |
Top 20