Telefonszámaink munkaidőben: (30)508-3266 vagy (30)530-0756

Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció

Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

aerika1 2010-08-07 09:01

Egy szóval: JÓ!! Étel nagyon finom, kedves alkalmazottak, GYEREKMEDENCE van!!!!masszás megfizethető, és kellemes. Mi még biztos visszamegyünk!

Lányommal 4 csodás napot töltöttünk itt, nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás nagyon jó, az alkalmazottak kedvesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Sajnos én nem tudok túl sok jót írni erről a helyről. Ennyi pénzért, ilyen rosszul még nem éreztük magunkat. Olyan apró padlásszobát kaptunk, hogy először át kellett rendezni , pl.kisszekrényt kihozni, hogy mi egyáltalán be tudjunk menni. Az ágynemű nagyon büdös volt, a víz minden reggel feljött a fürdőszobában. Ha este fél 7-kor nem értünk le vacsorázni, 7-kor nem volt hely, fél 8-kor pedig már nem volt ételválaszték. Reggelinél egyszer sem sikerült elsőre tiszta csészét találnom!!!!! Egyébként sem valami híres a konyhájuk. A játszószoba egy kopár terem és arra sem tudtam rájönni melyik az ún. „élménymedence”. A 990 Ft-ért kihozott langyos, citromleves víz pedig végképp kiverte a biztosítékot. A hab a tortán, hogy a recepciósnak fel sem tűnt, hogy egy nappal korábban kijelentkeztünk. Másnap délben hívott fel, hogy áruljam már el pontosan, mikor hagytuk el a hotelt. Ja, és utolsó három nap a szemetet sem vitték ki a szobából, viszont ott hagytak nekünk egy flakon tisztítószert az asztalon, és csak remélni tudtuk, hogy nem azzal a célzattal, hogy még takarítani is nekünk kell.

raczne.tunde 2010-01-21 15:50

Kedves Trixi! Mi kb 2 éve voltunk a Szimbádba februárban, ha jól emlékszem. A hotelről csak jókat tudok írni, a wellnessben 2 jakuzzi üzemel, klassz meleg vízzel. Az élmény rész kicsi, de ezzel semmi gond nem volt, mert télen nagyon kevesen voltak. Az úszómedence valóban úszásra való, mert azt szaunák utánra tervezhették, amikor jól esik a hidegvízben mozogni egyet. Az ételek rendkívül finomak voltak, kevés vendéng ellenére svédasztalosak. Én ajánlani tudom. A part elég messze van, de a kiadós vacsora után nekünk kifejezetten jól esett egy séta. A szobák kultúráltak, tiszták és tágasak! Jó utut kívánok!

mannyan 2009-06-23 17:56

Sziasztok! Volt -e már valaki a Hotel Szinbádban? Ha igen kérem ossza meg velem a tapasztalatait! Barbi

mannyan 2009-06-23 17:56

Szia Barbi, mi tavaly voltunk a hotel szinbádban 1 éves gyerekkel. medencéi ugyan nem túl nagyok, de nem voltak túlzsúfoltak. a kör alakú hidegebb, mig a négyzet alakú melegebb, amibe a gyerekkel is be tudtunk menni. belső wellness részlege is nagyon szép! személyzet kedves, segitőkész. nekünk egyetlen egy problémánk volt, hogy beraktak minket egy tetőtéri szobába és nagyon meleg volt ott, igazából kiszellőztetni sem lehetett, légkondi nem volt a szobában. szóval ha ezt választjátok, akkor köss ki annyit, hogy tetőtéri szobába nem szeretnétek menni. ja, a kajájuk isteni!!!!!!!!!!!!

skarabeus 2009-03-13 09:31

Sziasztok! Szeretnék információt kérni a fent nevezett szállodáról. Volt már valaki ott? Kisgyerekkel mennénk, nagyon csábító az ajánlatuk. Viszont egy negatív kritikát már olvastam róla. Köszi a segítséget előre is.

skarabeus 2009-03-13 09:31

Szia, Sokan vagyunk sokfélék, ezért valószinüleg megoszlanak minden szállodáról a vélemények. Mi pl. jól éreztük ott magunkat. Egy3*os szállodáról van szó, nem kell 5*os luxust várni tőle. Szerintem egy kimondottan gyerekbarát szálloda, sok gyerekprogrammal, van gyerekpancsoló, étteremben etetőszék,babaágyat, gyerekkádat biztositanak ha szükségeltetik. Wellnes része is jó: van úszómedence, élménymedence, jakuzzi, több tipusu szauna. Hidd el,h. 3*kategoriájának teljesen megfelel a szálloda. Nekünk teljesen bejött.

Oldalak:
1