Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
|
patricia7p
2009-05-18 10:17
Kedves bkrisztina57! Szeretném ajánlani neked a balatonfüredi Silvert, mert a családommal majd' egy hetet töltöttünk ott és egyszerűen fantasztikus volt. Gyönyörű a kilátás (közvetlenül a Balcsi mellett), szuper a vendéglátás, teljesen felszereltek a szobák. Tényleg nagyon modern és minden igényt kielégít. A wellness részlege is tökéletes, ugyanúgy, mint a kinti fürdő rész. Remélem tudtam segíteni! Patrícia |
|||
|
bkrisztina57
2009-05-17 08:21
Sziasztok! Segítsetek nekem,melyik szállást válasszam(évfordulót ünnepelnénk:)) Köszi |
|||
|
Tóth Orsolya
2008-04-16 22:09
sziaztok szereteném megkérdezni hogy milyen ez a szálloda mert szeretnék elmmenni de nme tudom hogy érdemes e elmennem valaki kérem válaszoljon köszönöm "sübike"HOTEL SILVER RESORT , Balatonfüred szállodák |
|||
|
Tóth Orsolya
2008-04-16 22:09
A szobák igényesek, az étterem hangulatos. Mi félpanziós ellátással voltunk, a reggeli korrekt volt, a vacsoránál annyi volt a baj, hogy ha későn mentünk, akkor már "szegényesebb" volt az asztal. Nem mindent pótoltak, kérni kellett. A Wellness részlegben hiányoltam a kicsit melegebb vizet, de ha jól emlékszem finn szauna nem is volt, csak infra. A személyzet kedves volt. A parkolásért viszont fizetni kellett, ami szerintem kicsinyesség... Mi ennek ellenére jól éreztük magunkat! A Balatonra néző szobákból gyönyörű a kilátás!!! |
|||
|
Stinger74
2007-08-09 21:00
4 csillagos, új szállodában voltunk 3 éjszakás turnusban, pici babával. A telefonon történt egyeztetésnél kértük, legyen babaágy és fürdetőkád a "bababarát" hotel szobájában. Ehelyett vendégágyat raktak be, kád nem volt. Hosszas vita után "vettek" egy ágyat nekünk, két nap múlva "szereztünk" magunknak kádat, addig nem volt. A köntös "elfogyott", a mosoda túlterheltsége miatt, csak 3.nap tudtunk kunyerálni egyet. A medencék viszonylag kicsik a reklámozott képekhez képest. A svédasztal viszont bőséges és finom volt. Mindent egybevetve, a szálloda szép, de igényességében, kiszolgálásában egy csillaggal kevesebbet érdemel.
|
|||
Oldalak: | 1 |
Top 20